De Amerblaozers De blaaskapel van Amersfoort, Hoogland en omstreken
De blaaskapel van Amersfoort, Hoogland en omstreken

Het eerste half jaar 2016 is weer voorbij…

Welkom op de website van De Amerblaozers!

Het eerste half jaar van 2016 hebben wij inmiddels achter ons gelaten en beginnen al bijna aan het tweede half jaar. Het jaar 2016 begon al vrij snel met carnaval en alles wat daar bij en om heen komt kijken. Na de carnaval was het snel de knop om en de serieuze pet op om kapellen te benaderen voor Hoogland Dweilland 2016. In april met de groep in het vliegtuig naar Mallorca om daar onze muzikaliteit te tonen tijdens het Mallorca Walking Event. Nog een aantal leuke optredens in de avonduren en door naar Bemmel voor de Bemmelse Dweildag. Wat een goed georganiseerde dweildag! En dan… eindelijk Hoogland Dweilland 2016. Ontzettend gaaf was het dat wij dit jaar maar liefst 23 kapellen mochten verwelkomen. De kapellen die afgezegd hebben, weten niet wat ze hebben gemist. Met zo’n 5.000 bezoekers hebben wij er een gigantisch feest van mogen maken. En nu? Vakantie!

Tot in september!

AB-HLDL2016